ا

  • ارزیابی تحلیل برنامه ارتقا کمی و کیفی و بهره‌وری تولید سیب‌زمینی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 29-34]

  • ارقام" معرفی محلول غذایی مناسب برای تولید مینی تیوبر ارقام سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 1-6]

  • اسید هیومیک ارزیابی کاربرد برخی مواد محرک رشد در کاهش مصرف کودهای فسفاته و بهبود عملکرد سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 7-14]

  • امنیت غذایی تحلیلی بر تولید سیب زمینی در ایران و جهان و نقش آن در امنیت غذایی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 35-44]

  • انبار تعیین خسارت آفت بید سیب ‏زمینی و ارائه راهکار کاهش آن در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 7-12]

  • اندازه غده کاهش میزان مصرف آب در سیب‌زمینی با تغییر زمان کاشت و شیوه آبیاری در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 33-40]

ب

  • بازاریابی شناسایی عوامل مؤثر بر عملکرد و سودآوری زراعت سیب‌زمینی در استان آذربایجان شرقی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 41-46]

  • بید سیب‌زمینی تعیین خسارت آفت بید سیب ‏زمینی و ارائه راهکار کاهش آن در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 7-12]

  • بیماری‌های باکتریایی مدیریت تلفیقی بیماری های باکتریایی سیب زمینی جهت کاهش خسارت کمی و کیفی محصول [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 13-24]

ت

  • تات تحلیل برنامه ارتقا کمی و کیفی و بهره‌وری تولید سیب‌زمینی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 29-34]

  • تازه خوری" سیب زمینی رقم "تکتا"، با پتانسیل عملکرد بالا، متوسط دیر رس و مناسب کشت بهاره [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 1-6]

  • تقاضای آب تحلیلی بر تولید سیب زمینی در ایران و جهان و نقش آن در امنیت غذایی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 35-44]

  • تقسیط کود راهبرد مدیریت تلفیقی تغذیه سیب زمینی درکشت‌های تاخیری [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 15-21]

  • تکتا" سیب زمینی رقم "تکتا"، با پتانسیل عملکرد بالا، متوسط دیر رس و مناسب کشت بهاره [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 1-6]

  • تلفات خاک مدیریت تلفات خاک سیب‌زمینی در مزرعه با روش‌های ساده و پیشگیرانه [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 45-51]

چ

  • چرخه بهره‌وری تحلیل برنامه ارتقا کمی و کیفی و بهره‌وری تولید سیب‌زمینی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 29-34]

ح

  • حل‌کننده فسفات ارزیابی کاربرد برخی مواد محرک رشد در کاهش مصرف کودهای فسفاته و بهبود عملکرد سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 7-14]

خ

  • خاک‌ورزی بین ردیفی بهبود عملکرد سیب‌زمینی با زیرشکنی ردیفی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 25-32]

  • خاک‌ورزی دقیق بهبود عملکرد سیب‌زمینی با زیرشکنی ردیفی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 25-32]

  • خاک‌ورزی عمیق بهبود عملکرد سیب‌زمینی با زیرشکنی ردیفی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 25-32]

  • خسارت اقتصادی تعیین خسارت آفت بید سیب ‏زمینی و ارائه راهکار کاهش آن در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 7-12]

د

  • درآمد شناسایی عوامل مؤثر بر عملکرد و سودآوری زراعت سیب‌زمینی در استان آذربایجان شرقی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 41-46]

ر

  • ریزمغذی راهبرد مدیریت تلفیقی تغذیه سیب زمینی درکشت‌های تاخیری [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 15-21]

  • روند تغییرات تحلیلی بر تولید سیب زمینی در ایران و جهان و نقش آن در امنیت غذایی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 35-44]

س

  • سامانه آبیاری کاهش میزان مصرف آب در سیب‌زمینی با تغییر زمان کاشت و شیوه آبیاری در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 33-40]

  • سیب زمینی ارزیابی کاربرد برخی مواد محرک رشد در کاهش مصرف کودهای فسفاته و بهبود عملکرد سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 7-14]

  • سیب زمینی" معرفی محلول غذایی مناسب برای تولید مینی تیوبر ارقام سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 1-6]

  • سیب‌ زمینی" سیب زمینی رقم "تکتا"، با پتانسیل عملکرد بالا، متوسط دیر رس و مناسب کشت بهاره [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 1-6]

  • سیب‌زمینی تحلیلی بر تولید سیب زمینی در ایران و جهان و نقش آن در امنیت غذایی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 35-44]

  • سیب‌زمینی مدیریت تلفات خاک سیب‌زمینی در مزرعه با روش‌های ساده و پیشگیرانه [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 45-51]

  • سیب‌زمینی مدیریت تلفیقی بیماری های باکتریایی سیب زمینی جهت کاهش خسارت کمی و کیفی محصول [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 13-24]

  • سیب‌زمینی کاهش میزان مصرف آب در سیب‌زمینی با تغییر زمان کاشت و شیوه آبیاری در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 33-40]

ش

  • شته تأثیر استفاده از مالچ در جلوگیری از بروز بیماری ویروسی وای سیب‌زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 23-28]

  • شخم عمیق بهبود عملکرد سیب‌زمینی با زیرشکنی ردیفی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 25-32]

ص

  • صنایع تبدیلی مدیریت تلفات خاک سیب‌زمینی در مزرعه با روش‌های ساده و پیشگیرانه [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 45-51]

ع

  • عملیات واحد مدیریت تلفات خاک سیب‌زمینی در مزرعه با روش‌های ساده و پیشگیرانه [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 45-51]

  • عملکرد تحلیلی بر تولید سیب زمینی در ایران و جهان و نقش آن در امنیت غذایی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 35-44]

  • عملکرد شناسایی عوامل مؤثر بر عملکرد و سودآوری زراعت سیب‌زمینی در استان آذربایجان شرقی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 41-46]

  • عملکرد" معرفی محلول غذایی مناسب برای تولید مینی تیوبر ارقام سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 1-6]

  • عناصر پرمصرف راهبرد مدیریت تلفیقی تغذیه سیب زمینی درکشت‌های تاخیری [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 15-21]

ف

  • فشردگی خاک بهبود عملکرد سیب‌زمینی با زیرشکنی ردیفی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 25-32]

ق

  • قیمت فروش شناسایی عوامل مؤثر بر عملکرد و سودآوری زراعت سیب‌زمینی در استان آذربایجان شرقی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 41-46]

ک

  • کاربرد مالچ تأثیر استفاده از مالچ در جلوگیری از بروز بیماری ویروسی وای سیب‌زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 23-28]

  • کنسروی" سیب زمینی رقم "تکتا"، با پتانسیل عملکرد بالا، متوسط دیر رس و مناسب کشت بهاره [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 1-6]

  • کودهای آلی راهبرد مدیریت تلفیقی تغذیه سیب زمینی درکشت‌های تاخیری [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 15-21]

  • کودهای زیستی ارزیابی کاربرد برخی مواد محرک رشد در کاهش مصرف کودهای فسفاته و بهبود عملکرد سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 7-14]

م

  • مالچ تأثیر استفاده از مالچ در جلوگیری از بروز بیماری ویروسی وای سیب‌زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 23-28]

  • میان رس" سیب زمینی رقم "تکتا"، با پتانسیل عملکرد بالا، متوسط دیر رس و مناسب کشت بهاره [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 1-6]

  • متاآنالیز مدیریت تلفیقی بیماری های باکتریایی سیب زمینی جهت کاهش خسارت کمی و کیفی محصول [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 13-24]

  • محلول غذایی" معرفی محلول غذایی مناسب برای تولید مینی تیوبر ارقام سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 1-6]

  • مدیریت شناسایی عوامل مؤثر بر عملکرد و سودآوری زراعت سیب‌زمینی در استان آذربایجان شرقی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 41-46]

  • مدیریت تلفیقی مدیریت تلفیقی بیماری های باکتریایی سیب زمینی جهت کاهش خسارت کمی و کیفی محصول [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 13-24]

  • مراحل رشد راهبرد مدیریت تلفیقی تغذیه سیب زمینی درکشت‌های تاخیری [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 15-21]

  • مصرف آب کاهش میزان مصرف آب در سیب‌زمینی با تغییر زمان کاشت و شیوه آبیاری در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 33-40]

  • منابع زیست‌محیطی مدیریت تلفات خاک سیب‌زمینی در مزرعه با روش‌های ساده و پیشگیرانه [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 45-51]

  • مینی تیوبر" معرفی محلول غذایی مناسب برای تولید مینی تیوبر ارقام سیب زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 1-6]

ن

  • ناقلین ویروس تأثیر استفاده از مالچ در جلوگیری از بروز بیماری ویروسی وای سیب‌زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 23-28]

  • نفوذ دانش تحلیل برنامه ارتقا کمی و کیفی و بهره‌وری تولید سیب‌زمینی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 29-34]

و

  • ویروس وای سیب‌زمینی تأثیر استفاده از مالچ در جلوگیری از بروز بیماری ویروسی وای سیب‌زمینی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 23-28]

ه

  • همدان تعیین خسارت آفت بید سیب ‏زمینی و ارائه راهکار کاهش آن در استان همدان [دوره 5، سال پنجم - شماره 2، 1401، صفحه 7-12]

ی

  • یافته قابل ترویج تحلیل برنامه ارتقا کمی و کیفی و بهره‌وری تولید سیب‌زمینی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی [دوره 5، سال پنجم - شماره 1، 1401، صفحه 29-34]